Doneren kan nu ook via Ideal - klik hieronder om geld over te maken

 

 

 

 

let op: u wordt doorgestuurd naar de doneren-pagina en het minimum donatie-bedrag moet €10 of hoger zijn.
In het keuzevak van het bedrag kan een selectie gemaakt worden uit de lijst of er kan zelf een bedrag ingevuld worden. (h
et achterlaten van uw naam en mailadres is niet verplicht).

 

 

 

 

 

Vriend worden?

 

 

Bent u ervan overtuigd dat het Odensehuis vernieuwend is in zijn opzet en dat het een prettige plek biedt aan mensen met de ziekte van Alzheimer? Dan kunt u hier vriend worden van het Odensehuis en helpt u mee om alle ambities te verwezenlijken.

 

Steunen

Als vriend van het Odensehuis Groningen wordt u betrokken bij de activiteiten van het huis. Ook blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen via de digitale nieuwsbrief via e-mail. U ontvangt een brief over de behaalde resultaten in het afgelopen jaar.

 

Uitnodiging

Als u vriend wordt, nodigen we u van harte uit in het Odensehuis. Vrienden die €20 per maand doneren, worden uitgenodigd voor een ontbijt met het bestuur en/of  een kijkje achter de schermen. In ieder geval wordt 1 keer per jaar een speciale verwendag georganiseerd in het Odensehuis! Special voor u!

 

Resultaten

De vele vriendschappen die het Odensehuis inmiddels heeft, hebben het mogelijk gemaakt om het huis smaakvol in te richten, workshops te houden voor deelnemers en de Gedachtenkamer te realiseren.

 

Doelen

In de toekomst willen we graag een bezoek brengen aan Odense, de bakermat van het initiatief en bekijken hoe het Odensehuis daar functioneert. Daarnaast willen we graag een boek maken over de belevenissen van de deelnemers in het Odensehuis Groningen.

 

Sponsor worden?

Een donatie doen. Hoe word ik sponsor of donateur?

Als u zich sterk maakt voor mensen in kwetsbare situaties en u de deelnemers van het Odensehuis Groningen een warm hart toedraagt, kunt u sponsor of donateur worden.

De gegevens van het Odensehuis zijn: rekeningnummer NL 96 RABO 0171533321 t.n.v. Stichting Odensehuis Groningen.

 

Of doneren via Ideal


 

Het Odensehuis Groningen heeft een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) status. Dit betekent dat de overheid het Odensehuis erkend als een algemeen nut beogende instelling. Giften aan het Odensehuis Groningen mag u daarom aftrekken bij de aangifte van uw inkomstenbelasting

Meer informatie over ANBI (website van de belastingdienst).

 

Anbi-gegevens Odensehuis Groningen:

Naam organisatie: Odensehuis Groningen

KvK-nummer: 54443881

 

Contactgegevens:

Odensehuis Groningen

Molukkenstraat 200

9715 NZ Groningen

T: 050- 2303252

E: info@odensehuisgroningen.nl

I: www.odensehuisgroningen.nl

 

 

Vergeet niet vriend te worden!


 

Odensehuis Groningen

 

Molukkenstraat 200

 

9715 NZ Groningen

 

Contact: Marjolein Hoolsema

 

050 230 3252

 

06 4537 3932


 

 

© 2018-2020 | Odensehuis Groningen | All rights reserved